Direct contact met de makers

Engineering partner

R&D-ers weten als geen ander dat er slechts sprake kan zijn van ROI als ontwerp en productie nauw samenwerken. Minder correctieslagen in het productieproces en betere beheersbare kwaliteit. Als productie bedrijf denken wij graag mee bij het ontwerp. Graag tonen wij op lokatie hoe wij productie processen geïnnoveerd hebben met als resultaat unieke producten voor onze (OEM) klanten.

Meedenkende designer

Dutch design is een wereldmerk. Gelukkig weten meer en meer ontwerpbureau’s dat de engineering fase minstens net zo belangrijk is als het industrieel ontwerp. Wij hebben al bij diverse ontwerpen mogen meedenken om uitdagende vormen te realiseren, zonder verlies van functionaliteit. Onze productie kennis en eigen ontwikkelde processen voor aluminium gieten, anodiseren en CNC bewerking, stellen ons in staat om ontwerpen productie-technisch te optimaliseren en zelfs kleine series te produceren. Ook bij oplagen van duizenden stuks, is productie bij ons geen enkel probleem. Wij zijn voor een aantal producten zelfs de proto-serie en 0-serie producent. voordat de massa productie wordt overgedragen naar een lage-loon land. Wij denken graag met u mee bij de realisatie van de bijzondere ontwerpen.

Visie

Onze rijke ervaring met inbraakveiligheid en weerbestendigheid, gecombineerd met kennis op gebied van elektrotechniek, is de basis voor een groeiende markt: Domotica. Met de komst van Apple en Google is dit domein aan verandering onderhevig. Oude structuren worden opgeschud en nieuwe business modellen worden haast per seizoen geïntroduceerd. Nieuwe inzichten kunnen verfrissend werken, maar wanneer inbraakveiligheid en productie kwaliteit in het geding komen, is het prettig zaken doen met een partner die jarenlange ervaring perfect weet te combineren met hedendaagse elektronische expertise. Wij begrijpen als geen ander dat de nieuwe technologie nieuwe mogelijkheden biedt. De behuizing zal echter aan ‘oude’ vandaalnormen en materiaal standaarden moeten voldoen.